Liebe auf den ersten Schluck.

Lassen Sie sich von der Qualität der europäischen g.U.- und g.g.A.-Agrar- und Lebensmittelerzeugnisse überzeugen.
Geschmack, Wohlbefinden und Kreativität für Ihren Tisch.

Nach Produkt filtern
Nach Produkt filtern

Pappardelle s králičím ragú a Amarone della Valpolicella DOCG

Vykostěte králíka, nakrájejte ho na kousky a naložte ho alespoň na dvě hodiny do misky spolu s vínem Amarone, celerem, cibulí, rozmarýnem, bobkovým listem, šalvějí a jalovcem.

Scopri la ricetta

Rizoto s ragú z perliček a jablky

Po vykostění perličky a odstranění kůže ji nakrájejte na kostky. Na pánvi osmahněte nakrájenou cibuli na troše extra panenského olivového oleje, poté přidejte na kousky nakrájenou perličku, snítku tymiánu, šalvěj a rozmarýn. Dochutíme solí a pepřem.

Scopri la ricetta

Olejový koláč s CHOP Veneto

Vejce vyšlehejte v míse s cukrem do pěny. Nyní přidejte olej Veneto CHOP a mléko. Pokračujte v míchání. Postupně přidejte prosátou mouku a nastrouhanou citronovou kůru.

Scopri la ricetta

Tyčinka ČERSTVÝ ASIAGO CHOP

Asiago DOP Fresco nakrájejte na tyčinky dlouhé asi osm centimetrů. Ponořte je do mouky, pak do rozšlehaného vejce a nakonec do strouhanky. Olej přiveďte k varu a tyčinky Asiago CHOP na něm osmažte dozlatova.

Scopri la ricetta

Čerstvé a staré Asiago CHOP Fondue

Připravte si vše potřebné pro vaření v bain-marie: mísu, hrnec, metlu a nepřilnavou pánev. Do mísy nalijte mléko. Přidejte sýry Asiago CHOP Fresco a Vecchio nakrájené na malé kousky a poté je nechte 2 hodiny v chladničce, aby sýry v mléce změkly.

Scopri la ricetta

Kachní prsa s redukcí z vína Recioto Valpolicella DOCG

Omáčku připravíte tak, že Recioto della Valpolicella DOCG vaříte, dokud neztratí alkohol. Přidejte akátový med a nechte omáčku zhoustnout.

Scopri la ricetta
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram