EXTRA PANENSKÝ OLIVOVÝ OLEJ VENETO CHOP

Evropské dokonalosti oceňované již od starověkých římských dob a milované pro své skvělé organoleptické vlastnosti a nezaměnitelnou chuť. Mimořádná kvalita, certifikovaná jako Chráněné Označení Původu.

logo-consorzio-aipop

PROMOTÉR

Meziregionální Sdružení Pěstitelů Olivovníků

Meziregionální Sdružení Pěstitelů Olivovníků (AIPO Verona) působí již téměř 50 let ve světě olivovníků a oleje. Je plánovacím, technickým, právním, regulačním a agronomickým poradenským orgánem, který slouží členským společnostem a jejich kulturnímu a odbornému růstu.

PŮVODNÍ ÚZEMÍ

Počátky dokonalosti.

Extra panenský olivový olej Veneto CHOP se zrodil v srdci regionu Veneto. Skvělé organoleptické vlastnosti tohoto oleje vyplývají ze zvláštního klimatu oblasti a složení půdy: dva faktory, které umožňují omezit používání pesticidů na minimum a které dávají produktu jedinečné vlastnosti, jako je nezaměnitelná chuť při konzumaci za syrova, výtečná odolnost vůči vysokým teplotám a stravitelnost ve všech formách vaření.

PŘEJÍT NA WEBOVÉ STRÁNKY PROMOTÉRA

PRODUKTY

Elixír chuti a pohody.

  • OLIO EXTRAVERGINE DI OLIVA VENETO DOP

    Zeleno-zlatá barva, ovocná chuť s lehce nahořklým dojmem. Extra panenský olivový olej Veneto CHOP se vyznačuje tradičním lisováním zdravých plodů sbíraných ručně přímo z rostliny. Tak se zrodil vzácný olej, chutný a bohatý na nenasycené mastné kyseliny, které přispívají ke správnému fungování organismu.

CERTIFIKÁTY

Chráněné Označení Původu

Extra panenský olivový olej Veneto má certifikaci CHOP od Evropské unie. Značka, která označuje produkt, jehož vlastnosti jsou dány přírodními a lidskými činiteli prostředí, ze kterého pochází, a jehož výrobní fáze pocházejí z vymezené zeměpisné oblasti.

RECEPTURY

Zamilujte se na první ochutnání.

Pappardelle s králičím ragú a Amarone della Valpolicella DOCG

Vykostěte králíka, nakrájejte ho na kousky a naložte ho alespoň na dvě hodiny do misky spolu s vínem Amarone, celerem, cibulí, rozmarýnem, bobkovým listem, šalvějí a jalovcem.
LEGGI LA NEWS

Rizoto s ragú z perliček a jablky

Po vykostění perličky a odstranění kůže ji nakrájejte na kostky. Na pánvi osmahněte nakrájenou cibuli na troše extra panenského olivového oleje, poté přidejte na kousky nakrájenou perličku, snítku tymiánu, šalvěj a rozmarýn. Dochutíme solí a pepřem.
LEGGI LA NEWS

Olejový koláč s CHOP Veneto

Vejce vyšlehejte v míse s cukrem do pěny. Nyní přidejte olej Veneto CHOP a mléko. Pokračujte v míchání. Postupně přidejte prosátou mouku a nastrouhanou citronovou kůru.
LEGGI LA NEWS
OBJEVIT VŠECHNY RECEPTY

SOCIÁLNÍ MÉDIA PROMOTÉRA

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram